бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Любо Пенев взима Диего в националния отбор

Селекционерът на България Любослав Пенев вече сериозно мисли за подмладяването на състава за следващия квалификационен цикъл за Евро 2016, съобщава „Меридиан мач”.

В плановете на специалиста е попаднал бразилецът от Локомотив (Пд) Диего Фераресо, научи „Меридиан Мач”. От няколко мача защитникът е следен внимателно от асистентите на Пенев, като всеки мач на „черно-белите” е гледан на живо Йордан Йорданов. Диего е гласен за левия фланг на защитата, като досега се разчиташе на Веселин Минев от Ботев (Пд) и играещия в руския Амкар (Перм) Петър Занев.

До няколко дни се очаква бразилецът да получи българско гражданство, като указът за получаване на паспорт трябва да бъде подписан от вицепрезидента.

Мениджърът на южноамериканеца Джери Перейра разкри пред „Меридиан Мач” възможността клиентът му да пробие в първия състав на България. „От доста време треньорът на младежите Михаил Мадански го следи. Научих, че и Любослав Пенев го желае в първия състав. Ще кажа, че до Нова година има голяма вероятност Диего да бъде продаден в Русия. За това отговаря Мирчо Димитров, като има набелязани три клуба. Собственикът на Локомотив Константин Динев е обявил цена за Диего и предстоят преговори”, сподели Джери Перейра.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker