бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Лъчо Балтанов: На Желко просто не му потръгна, трябва ни една победа

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов призна в интервю за “Канал 3”, че отборът е в най-лошия си период, откакто той е в клуба, но новият треньор Ферарио Спасов дава спокойствие и увереност. Капитанът на “канарчетата” разкри защо тимът записа незадоволителни резултати, докато бе воден от Желко Петрович.

Лъчезар Балтанов се върна към периода под ръководството на черногорския треньор и разкри какъв е бил проблемът при него.

“Проблемът беше чисто психологически. Петрович имаше много голямо желание. Постоянно разговаряше с нас, обясняваше ни как иска да играем и какво да правим. Наистина, много искаше, но просто така се случиха нещата – негативни резултати, в някои мачове нямахме и шанса да победим и се натрупа напрежение. Човекът имаше много голямо желание, но просто не му потръгна. Имал съм много разговори с него, но просто не се получиха нещата. Пожелавам му късмет, той наистина имаше изключително желание да помогне на Ботев”, заяви Балтанов.

След смяната на Желко Петрович с Ферарио Спасов Ботев игра добре и с настроение, но загуби от Лудогорец с 0:1, а след това завърши наравно срещу Арда 1:1. Балтанов сподели какво е променил новият треньор след идването си.

“Ферарио Спасов много набляга върху физическата подготовка. Вдъхва ни спокойствие, казва ни, че знае възможностите на всички тук, да не се притесняваме, показали сме, че сме добри футболисти. На нас ни трябваше спокойствие и сигурност. Трябва ни една победа, за да се отърсим от цялото това напрежение, което се създаде. Откакто съм тук, това е най-тежкият ми период. Аз се надявам, че Ботев ще излезе от това положение”, категоричен е капитанът на Ботев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker