НационалиФутбол

“Лъвовете” ще спират надменните хървати

България посреща Хърватия в изключително важна втора среща от европейските квалификации. “Лъвовете” започнаха чудесно кампания с победа като гост на Азербайджан в Баку с 2:1.

Хърватите пък се държат много надменно. Техните медии в седмицата преди мача писаха, че българите са анонимници и “шахматистите” няма да имат проблеми в София.

Като цяло това може би надъха националите ни, които ако вземат днес точки ще увеличат значително шансовете си за класирането на Евро 2016.

В състава на “лъвовете” в последния момент отпадна Емил Гъргоров, който е с травма, а за Хърватите няма да играе една от звездите им Деян Ловрен от Ливърпул, който се контузи и не пътува до София.

Хърватите дойдоха с почти всичките си големи звезди начело с играчите от Примера Лука Модрич (Реал Мадрид), Иван Ракитич (Барселона) и Марио Манджукич (Атлетико Мадрид), допълвани от ветераните Ивица Олич (Волфсбург) и Дарио Сърна (Шахтьор).

Въпреки това “лъвовете” имат своите шансове, а подкрепени и от публиката нищо чудно те да вземат точка или защо не три. Очакват се от около 30 000 зрители да посетят днес стадион ”Васил Левски” и да дадат криле на момчетата на Пенев.

България: Владислав Стоянов, Йордан Минев, Апостол Попов, Николай Бодуров, Петър Занев, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Станислав Манолев, Георги Миланов, Ивелин Попов, Илиян Мицански

Хърватия: Даниел Субашич, Дарио Сърна, Ведран Чорлука, Домагой Вида, Иван Стринич, Марсело Брожович, Иван Ракитич, Лука Модрич, Иван Перишич, Ивица Олич, Марио Манджукич

Двубоят е днес от 21:45ч. на стадион “Васил Левски”.

Какво мислят букмейкърите за срещата:

Най-добрият лицензиран онлайн букмейкър за България – Betfair поставя коефициент от 3.6 за отбора на България срещу 2.15 за тима на Хърватия и 3.25 за равенство.

Само сега може да се възползвате от страхотната функция Cash out и бонус за “Добре дошли” започващ от 30 €. Регистрирай се в сега и вземи ексклузивната оферта от ТУК.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker