бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Луис Педро сигурен за Левски?

Крилото на Ботев Пд Луис Педро може да се счита за сигурно ново попълнение на Левски, разбра “Тема Спорт”. Ръководството на сините вече се е разбрало с холандския футболист относно личните му условия. Остава само през следващата седмица юношата на Фейенорд да посети офисите на Терена”, за да подпише.

За правата на футболиста почти сигурно няма да бъде плащана трансферна сума на канарчетата. Очаква се той да дойде по схемата на Веселин Минев, който разтрогна с клуба от Пловдив и след това премина в Левски като свободен агент. Луис Педро е обвързан с Ботев до лятото на 2015 година.

Ако все пак не успее да се раздели по взаимно съгласие с клуба, то сините могат да го привлекат срещу символична сума. От идването си в Пловдив през зимата на 2013 година 24-годишният флангови футболист записа 33 мача, в които отбеляза 6 попадения. Педро бе и титуляр в реванша с Либертас, спечелен с 2:0 от пловдивчани, като бе сред най-добрите на терена.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker