бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Лудогорец си хареса Тодор Неделев

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев е попаднал в полезрението на Лудогорец, твърди “7 дни спорт”. Последните няколко мача на пловдивчани са изгледани от хора на шампионите, които са били в Коматево именно заради футболиста с №8.

Малко вероятно е Лудогорец да търси нови футболисти през зимната пауза, след като в момента Георги Дерменджиев разполага с много дълга резервна скамейка и има два равностойни състава. Очаква се обаче през зимата да има оферти за някои от звездите – Джонатан Кафу, Вандерсон или Вирджил Мисиджан. Точно поради тази причина в Разград гледат към Неделев, който е с достатъчно опит и все още в отлична възраст.

Тошко е само на 23 години, но има близо 100 мача за родния си тим Ботев. Националът е считан за отлична опция за дългогодишен наследник на Марселиньо, който е вече на 33 години и от клуба се оглеждат кой да го смени в бъдеще.

Иначе Неделев е собственост на германския клуб Майнц 05, където обаче не разчитат на него. Офанзивният халф е преотстъпен на Ботев до лятото, като евентуално след това ще се мисли за бъдещето му. Той има договор с германците до 2018 година. Точно това е надеждата на Лудогорец, който може да го уреди за доста добра сума само година преди изтичането на контракта му.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker