бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Лудогорец победи десет от Локомотив

Отборът на Локомотив Пловдив загуби гостуването си на Лудогорец с 2:0. Срещата, която бе последна за 15-тия кръг в “А” група, се игра на стадион “Лудогорец Арена” в Разград. Момчетата на Христо Колев – Бащата затвърдиха мнението на мнозина, че вече не играят страхливо както при предния старши-треньор. “Смърфовете” показа добра игра и самочувствие, но това не бе достатъчно, за да спечелят точка от шампионите.

В първите минути, “черно-белите” стояха добре на терена, като на няколко пъти организираха добри атаки. Янко Сандански получи жълт картон в 5-ата минута с първото си нарушение.

Мартин Камбуров показа класен удар в 13-ата минута, но Владо Стоянов се намеси добре и изби. В следващата атака, Хамза пробва късмета си, но Парино изчисти в корнер.

Постепенно домакините наложиха стила си и Йордан Господинов се намеси добре на два пъти. Йонес Хамза реализира попадение в 29-ата минута, но то бе отменено заради засада.

Четири минути след това, защитата на “смърфовете” действа неразчетено и позволи на Лудогорец да организира страхотна атака. Първо Марселиньо, а след това и Вандерсон стреляха, но Господинов не допусна кълбото да попадне в мрежата му.

В 39-ата минута, “орлите” поведоха в резултата.  Кайсара овладя страхотно, пусна кълбото към границата на наказателното поле, от където Абало с красив удар парира Господинов за 1:0.

До края на полувремето се стигна до само една по-опасна ситуация. Мартин Камбуров пусна добре към Карагерен, който се забави и не успя да стреля. Така двата отбора се разделиха на полувремето с минимално предимство за домакините.

Втората част не започна добре за пловдивчани. В 55-ата минута Локомотив остана с човек по-малко, след като Йордан Господинов бе изгонен заради нарушение в собственото си наказателно поле. Домакините получиха право да изпълнят дузпа. Карагарен напусна терена, за да се появи в игра Александър Витанов. Наказателният удар бе изпълнен от Хамза, който не сгреши и реализира за 2:0.

В следващите минути Дани Кики напусна на мястото на Александър Якимов. Локомотив все пак показваше добра игра, но не успяваше да създаде опасни възможности пред вратата на Стоянов.

Четири минути преди края, Терзиев имаше шанс да отбележи, но защитата на Локомотив се намеси добре.

До края на срещата не се стигна до по-сериозни възможности и така Лудогорец спечели домакинството си на Локомотив с 2:0.

КЛАСИРАНЕ В “А” ГРУПА!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker