Първа ЛигаФутбол

Лудогорец не иска да се играят плейофите

Лудогорец иска сезонът в efbet Лига да се доиграе, но без плейофите. Това е било становището на разградчани, което те са посочили в допитването, което ПФЛ направи до елитните клубове, пише „Тема спорт“.

Както е известно, всеки отбор трябваше да прати своя вариант за завършване на шампионата. „Орлите“ са посочили, че желаят да се доиграе само редовният сезон. Така тимът ще остане недостижим на върха и ще спечели девета поредна титла.

На Лудогорец по програма му остават три двубоя, тъй като има отложен мач с Арда. В предпоследния и последния кръг „зелените“ гостуват на Левски и приемат Ботев (Пловдив). Тимът има 9 точки аванс пред Левски, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София, които са с еднакъв актив от по 46 пункта. Преследвачите обаче са и с мач повече от разградчани.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Лудогорец вече освободи всичките си чужденци, които се прибраха по родните места. Така, ако бъде приет техният вариант за доиграване на първенството, тяхното завръщане става безпредметно. Разградчани ще са недостижими на върха и ще заложат на футболисти от втория отбор и на българите от първия състав.

Засега БФС все още не дава конкретен отговор за начина, по който ще се доиграе първенството.

tribunasofia

Бе обявено само, че ако извънредното положение бъде вдигнато на 13 май, шампионатът може евентуално да започне на 5 юни и дори има опция да се доиграе заедно с плейофите. Според запознати обаче вероятността за пълното провеждане е много малка.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker