бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Локо София се скри преди мача с Ботев

Доста изненадващ ход предприе старши треньорът на Локомотив София Стефан Генов за предстоящата среща срещу Ботев в неделя. Официално тренировките на отбора не бяха закрити от понеделник, когато излезе програмата до двубоя срещу пловдивчани в неделя.

Чечо обаче реши да скрие отбора и тренировките ще бъдат закрити от днес до събота.

Ето и какво пише в официалният сайт на “железничарите”:

Тренировките на Локомотив Сф в четвъртък, петък и събота ще бъдат закрити за зрители и медии. В оставащите занимания до неделния шампионатен мач привържениците на „червено-черните“ няма да имат възможността да наблюдават как се подготвят техните любимци за двубоя с „канарчетата“, а освен това на занятията на локомотивци няма да бъдат допускани и представители на медиите. В петък от 11.30 ч. в залата за пресконференции на ст. „Локомотив“ старши треньорът на столичните „железничари“ Стефан Генов ще даде брифинг преди мача от 13-тия кръг на „А“ група “NEWS7 футболно първенство“ между отборите на Локомотив Сф и Ботев Пд.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker