UncategorizedЛокомотив ПловдивФутбол

Локо Пд с нова загуба, този път от Левски

В днешния 36 кръг на родната ни “А” група, един срещу друг се изправиха отборите на Левски и Локомотив Пловдив, където “смърфовете” бяха победени с 2:1.

Мачът започна светкавично.

В 4-тата минута имаше добро центриране на Генков от ляво към Божинов, който се откъсна срещу Кирил Акалски. Нападателят на Левски отправи удар от близка дистанция, но Акалски показа завиден рефлекс и спаси. Това бе и първото по-опасно положение.

В 8-та минута се роди бърза контраатака за Левски, която бе подетата от Владислав Мисяк, който напредна, центрира, но бранител на пловдивчани изби.

Минута по-късно Делев шутира перфектно, но Блажевич спаси.

В 11-тата минута имаше  хубаво извеждащо подаване на Гаджев към Цветан Генков, който без проблем се разписа за 1:0.

Две минути по-късно, ново чудесно извеждащо подаване на Влади Гаджев бе завършено по подобаващ начин, с гол на Валери Божинов – 2:0.

Последваха скучни петнадесет минути.

В 28-та минута Крумов напредна от дясно и пусна пас към Стивън Петков, който обаче бе изпреварен от бранител на гостите.

В 30-та минута имаш добро взаимодействие между Генков и Божинов, но топката бе изчистена.

В 36-тата минута Божинов, подаде към Гаджев, който пусна към Генков, а той тръгна да се надлъгва с играч на Локо Пд. След това загуби владение над топката, която стигна до Стивън Петков. Младокът стреля, но неточно.

Малко след началото на втората част се изпълни центриране по земя в наказателното поле на Локомотив, Борислав Цонев стреля, но в страни от левия стълб на вратата на Акалски.

В 52-та минута Камбуров свали с глава към Н’Дайе, който стреля, но Блажевич се намеси и улови.

В 59-тата минута Божинов пусна извеждащ пас към Генков, който излезе сам срещу Акалски, след което го преодоля, но не успя да вкара на празна врата.

В същата минута имаше и хубав извеждащ пас към Мартин Камбуров, който излезе сам срещу Блажевич и с удар в долния ляв ъгъл изпрати топката във вратата на Левски – 2:1.

В 62-та минута Мартин Камбуров стреля от фаул, но неточно над напречната греда в аут.

Пет минути по-късно Стивън Петков центрира в наказателното поле на Локомотив, след което Борислав Цонев стреля с глава, но в страни от вратата на Акалски.

В 77-та минута Радослав Цонев центрира в наказателното поле на Локомотив, след което Борислав Цонев стреля с глава, но над напречната греда в аут.

В 83-тата минута Спас Делев центрира в наказателното поле на Локомотив, след което Мартин Камбуров стреля с глава, но топката премина на сантиметри в страни от левия стълб на вратата на Горан Блажевич.

В добавеното време на срещата Радослав Цонев пусна извеждащ пас към Старокин, който излезе сам срещу Акалски, но стреля слабо и вратарят на Локомотив спаси.

 

 

 

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker