Локомотив ПловдивСтатистикаФутбол

Локо (Пд) преследва уникално постижение срещу Лудогорец

Локо (Пд) има шанс за втори път да стигне до уникално постижение в мачовете срещу Лудогорец. “Черно-белите” са единственият отбор, който до момента е успял да запише сезон без допуснат гол срещу „орлите”. Това стана при дебютния сезон на разградчани в елита – 2011/12г. Първият мач на тима дори беше именно срещу “смърфовете”.

Той се игра в Каварна и завърши 0:0. Ответният двубои на „Лаута” приключи е победа на Локо (Пд) с 1:0. До момента независимо дали играе по един, или по 4 мача срещу даден опонент в рамките на сезона, Лудогорец винаги е успявал да се разпише поне по веднъж.

Сега “черно-белите” имат шанс за втори път да опазят суха вратата си във всички мачове срещу Лудогорец през сезона. Сценарият от 2011/12 дотук се повтаря, тъй като домакинството на Лудогорец както тогава, така и в това първенство завърши 0:0. Ако опази и днес мрежата си суха, изравняването на рекорда ще стане факт, но само при положение, че двубоят се окаже последен между двата тима през сезона.

Това ще бъде така, ако Локо (Пд) не успее да се добере до място в Топ 6.

“Рестартиран” Локомотив търси преломния момент на своя сезон срещу шампиона…

Подобни

Един Коментар

  1. Неприятно за мнозина, но Локомотив Пловдив е ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ,който е побвждавал Лудогорец цели 5 пъти във всички турнири!
    4 за първенство и веднъж за купата на България!
    Никой друг клуб няма 4 победи за първенство, в която класация Пловдивчани са отново едноличен първенец!
    Добре е тези факти също да се пишат и знаят!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker