бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо (Пд) посреща Лудогорец без кадрови проблеми

Лекарският щаб на Локомотив Пловдив ще вдигне Пауло Серджо и Дани Кики за домакинството на Лудогорец. Сблъсъкът срещу шампионите е в събота, 18 ноември.

Той започва в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Серджо бе контузен по време на контрола та срещу втородивизионния Марица, която бе спечелена от черно-белите с 3:0. Той получи болки в задната част на бедрото. Направените изследвания показаха, че португалецът няма разтежение на мускул.

Дани Кики също висеше за срещата с разградчани. Той лекуваше контузия в прасеца. Заради нея капитанът не игра срещу Марица.

Очаква се под рамката на вратата в събота да се завърне Илко Пиргов, който при последното домакинство на Локо – победата над Етър, се контузи в бедрото.

Предстои Локо официално да подпише договор с 30-годишния халф Игор Банович. Хърватинът обаче най-вероятно няма да е на разположение на треньора Бруно Акрапович за срещата с Лудогорец.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker