бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд остава само с българите

Локомотив Пд ще остане само с български футболисти, ако собственикът Константин  Динев намери на кого да продаде клуба. Българите, които в момента са в състава, още не са разтрогнали договорите си с клуба, разбра “7 дни спорт”. Те обаче са готови да го направят, ако до две седмици няма яснота около бъдещето на черно-белите. Футболистите са приготвили документите си за разрогване, тъй като Коко съвсем скоро ще им увисне с по 3 заплати. Все пак българите са наясно какво значи Локомотив и са склонни да продължат да защитават черно-бялата фланелка.

До момента Локо Пд напуснаха Крис Гади, Жозеф Мендес, Аласан Н’Дайе и Диего Фераресо. Карето прекрати договорите си заради неполучени заплати и част от него вече си намериха отбори. Крис Гади подписа с Берое, а Н’Дайе също е много близо до контракт със заралии. Диего също е обект на интерес от старозагорци, но те ще трябва да се преборят с Левски за подписа на натурализирания бразилец.

От българските си футболисти Локото се раздели с капитаните Мартин Камбуров и Александър Тунчев, които в следващите дни ще се съберат в ЦСКА. Договорите на вратаря Йордан Господинов, както и на защитниците Йордан Тодоров и Костадин Марков пък изтекоха.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker