бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд излиза срещу Лудогорец в дербито на кръга на “Лаута”

Отборите на Локомотив Пловдив и Лудогорец излизат в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Шампионите от Разград са единственият отбор с пълен актив от точки, след изиграването на първите три шампионатни мача. Локо Пд започна със загуба във Варна от Черно Море, но след това възпитаниците на треньора Бруно Акрапович успяха да запишат две хубави победи над Славия като домакин и Ботев Враца като гост. При победа днес, “черно-белите” ще се изравнят на върха в класирането с Лудогорец.

Освен че са единственият тим с пълен актив до момента, разградчани разполагат и с достатъчно дълга скамейка, за да може старши треньорът Стойчо Стоев да дава почивка на определени футболисти, без това се отразява негативно на резултатите. В Локомотив положението е различно, а днешният сблъсък идва само няколко дни след тежкото гостуване на Спартак (Търнава). “Смърфовете” изстрадаха продължаването си напред в турнира, докато Лудогорец с лекота отнесе исландския Валур след успех с 4:0.

Двата отбора вече се срещнаха за Суперкупата на България и Лудогорец се наложи с 2:0. Локо обаче имаше много положения в двубоя на “Васил Левски” и може да съжалява, че не се възползва от колебливата игра в защита на “орлите”.

Старши треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович обмисля този път да заложи на схема с четирима защитници, търсейки повече сигурност срещу офнзивната мощ на Лудогорец. Ако се спре на 4-2-3-1, Акрапович ще пусне в отбрана Милош Петрович, Стивън Езе, Давид Малембана и Йосип Томашевич. Пред тях ще действат Георги Илиев и Парвизджон Умарабаев, който се включи силно от пейката в четвъртък. Момчил Цветанов и Бирсент Карагарен ще играят по двата фланга, а Димитър Илиев ще атакува от втора позиция, зад тарана Анте Аралица.

За Лудогорец централна двойка защитници най-вероятно ще са румънците Козмин Моци и Драгош Григоре. Капитанът Светослав Дяков ще се завърне сред титулярите. До него в средата на терена ще е Стефан Баджи. Джоди Лукоки, Дан Битон и доскоро контузеният Вандерсон ще оформят триото зад Якуб Швиерчок. В стартовите 11 по всяка вероятност няма да попаднат основни футболисти като Антон Недялков, Анисе Абел, Мавис Чибота, Жоржиньо и Клаудиу Кешерю.

В началото на миналия сезон Локо сензационно удари Лудогорец с 1:0 като гост. Тогава “черно-белите” изградиха истинско опълчение пред вратата си, но в момента практикуват по-различен стил. Ще е интересно да се види дали Акрапович ще се опита да се надиграва с разградчани или ще се върне към дефанзивния подход.

Двубоят е от 21:00 часа и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Подобни

Един Коментар

  1. Е*ахти журналистиката, една и съща статия циркулира в 5 сайта… Толкова ли не можете да напишете 20 реда..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker