Локомотив ПловдивТопФутбол

Локо може да играе дербитата на друг стадион, обявяват колко ще струва “Централната” трибуна февруари

Локомотив (Пловдив) може да играе дербитата срещу Левски и ЦСКА на друг стадион, заяви отговорника по строителството на комплекса в парк “Лаута” и кмет на район Южен Костадин Язов. Причината е строителството на стадиона и опцията да се обособи гостуващ сектор на централната трибуна не е рентабилна, пише “Трафикнюз”.

В момента Локомотив има две трибуни – централната и новата “Бесика”, за която се чака комисия, която да даде необходимите документи, за да може трибуната да бъде пусната. Южната трибуна напредва сериозно и през март се очаква да започне поставянето на козирката, а трибуна “Спортклуб” вече е почти разрушена и започва изграждането на новата такава.

На този етап Локомотив със сигурност ще има домакинство на Левски, но ако се класира за първата шестица ще има по още един мач с Левски и ЦСКА.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ето какво заяви Костадин Язов за отделните трибуни:

“Спортклуб”

На “Спорклуб” в момента се маха насипа. След това ще направим изкопа и ще се наливат основите, но това ще стане, след като времето позволи да се предприемат съответните действия.

“Южната” трибуна

Февруари ще се направи скелето за монтаж на козирката на Южната трибуна, а март ще започнем и същинското и поставяне. През това време ще се работи и по нещата вътре в самия етаж на трибуната. Изпълнени са ВиК връзките. Ще започнем мазането по стените. Преди това трябва да изпълним ел. инсталацията и отоплението и вентилацията.

tribunasofia

Трибуна “Бесика”

Документите за трибуна “Бесика” са подадени на 23 декември. В началото на тази седмица имахме разговори с ДНСК, които поискаха допълнителни чертежи, които са предадени. В най-скоро време ще издадат заповед за комисия. Не виждам причина да не се случи това нещо в по-скоро време. Това е първата комисия, която е свързана със закона за устройство на територията, която узаконява самата сграда и издава удостоверение за въвеждане в експлоатация и оттам насетне вече ще има достъп и до феновете на Локомотив.

Относно гостуващите фенове

Гостуващите фенове са основно свързани с Левски и ЦСКА. Все още нямаме и програма за мачовете по дни и часове. Имаме визия за гостуващ сектор, но просто не е рентабилно да се изпълнява, защото има голям проблем откъде ще влиза гостуващата агитка, като аз категорично няма да се съглася феновете да минават през строителните площадки, а просто няма откъде другаде да се мине, защото има само един друг вход.

Има вариант 4 часа преди мача да влезнат в сектора за гости, за да не засекат с феновете на Локомотив. Другият вариант, който в момента сме коментирали е тези дербита да се играят на друг стадион.

Всичко зависи и от организацията, защото има много външни фактори, които са намесени. Условията по безопасност са много важни и има доста изисквания за тях. Много са неизвестните към момента и не можем да кажем категорично какво ще решим.

bet365
Много са допълнителните разходи, които трябва да се направят за два-три мача. По-добре да платим наем за друг стадион, отколкото да правим нещо за два-три мача. Все още обаче няма крайно и категорично решение. В момента чакаме да кажат кога ще са първите мачове, защото се прави програма за 4-5 мача.

Южната трибуна също ще е напреднала със строителството и предполагам, че до средата на годината ще са извършени повечето работи. В средата на годината вече можем да говорим за акт 15, но все още е прекалено рано.

“Централната” трибуна

В момента за Централната трибуна тече срока по разработване на работните проекти. До края на месеца или началото на февруари трябва да са предадени проектите за разглеждане и остойностяване и тогава ще стане ясно докъде ще стигнат парите за трибуната.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker