Локомотив ПловдивТопФутбол

Локо върна райето на новите екипи, подписа договор с Joma и удължи сътрудничеството си с WINBET

Локомотив Пловдив удължи сътрудничеството си с WINBET за още три години, а освен това ще бъде обличан от гиганта “Joma” също в следващите три години.

Десислава Иванова и Валентин Николов, които съответно бяха представители на двете компания дадоха малко повече информация за тяхното сътрудничество с “черно-белите”, пред TribunaPlovdiv.bg.

На пресконференцията беше показан само титулярният екип, като предстои да бъде показан резервният и третият такъв. Освен това Павел Колев заяви, че ще бъде направен онлайн магазин, откъдето да бъдат купувани артикули и фланелки на Локомотив, както се мисли и за физически такъв, който най-вероятно ще бъде поместен в новата трибуна “Бесика”.

profittips-the best football tips

Десислава Иванова – Winbet

”Горди сме, че сме тук. Имаме договор за три години и се надяваме, че ще бъде успешно нашето сътрудничество. Втори договор ни е това и сме много доволни от работата до този момент. Тясното сътрудничество и ежедневната работа би ни довела до по-добри резултати. Финансовите параметри няма да ги разкриваме, все пак това е конфиденциална информация”, заяви Десислава Иванова.

Валентин Николов – “Хома”

“Искам да благодаря на клуба, че поиска от нас да станем технически сътрудник на клуба. Имаме досие на базара. От 10 години сме позиционирани в България. Г-н Колев познава нашата работа още от периода в Левски. Подписваме за три години, обещаваме професионална работа, добро партньорство и да можем да дадем на феновете да стигнат по-лесно до нашите продукти и тези на Локомотив.

Локомотив ще бъде облечен с високо технологични продукти от последната колекция на компанията. Преговорите се случиха много бързо. С този екип ще може да играе само Локомотив. След може би 2-3 години райето отново се завръща в действие”, заяви Валентин Николов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker