Локомотив ПловдивТопФутбол

Локо води преговори със звездите си, Томаш залага на родна селекция

Треньорският щаб на Локомотив Пловдив е категоричен, че ще се опита да привлече предимно българи по време на лятната селекция. Въпросът е обаче дали пазарът ще предложи достатъчно класни изпълнители.

Вече се работи по лятната селекция и се обсъждат различни идеи, съобщава „Мач Телеграф“. Не пропада и идеята на новото ръководство да изпрати легендата Христо Колев-Бащата със скаутска мисия в Португалия. Там обаче ще търсят футболисти, които да могат да бъдат обявени като екстра в състава за следващия сезон.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На „Лаута“ вече са водени разговори за продължаване на контрактите с Парвиз Умарбаев и Кристиян Гомис. Новият треньор Александър Томаш също иска да ги задържи в състава си, но в крайна сметка преговорите трябва да бъдат финализирани от ръководството.
В следващите седмици ще се реши и бъдещето на Лукас Салинас. Един от най-креативните играчи на „Лаута“ изгуби инерцията, която бе набрал по време на зимната подготовка, заради контузията, която го извади за дълго от терените след четвъртфинала за Купата на България срещу ЦСКА-София на стадион „Българска армия“.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker