Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив ще играе без публика в домакинските си мачове

Отборът на Локомотив (Пловдив) ще изиграе останалите си домакински мачове без публика на своя стадион в парк “Лаута”, съобщава ТВ7 .
Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз трябва да обяви решенията си за прекратения мач между Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) днес.

Главният съдия Георги Кабаков прекрати двубоя в 41-ата минута заради многобройните хвърлени по терена камъни и бомби от страна на агитката на “черно-белите”.

Очаква се Спортно-техническата комисия към БФС да присъди служебна победа 3:0 за Ботев, а Дисциплинарната да лиши публиката на Локомотив да посещава домакинските мачове на тима до края на сезона.
Така още утре тимът на Александър Станков ще приеме Лудогорец в реванша за Купата на България пред празни трибуни на “Лаута”. Освен това домакинските срещи на тима срещу Черно море и Литекс от 11-ия и 13-ия плейофен кръг също ще се играят без публика.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker