бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив уреди два трансфера, играчите на линия за дербито с Ботев

От Локомотив (Пд) ще изненадат с един или два трансфера преди дербито с Ботев, научи „Меридиан Мач”. Футболистите вече са договорени, като се очаква в близките дни контрактите да бъдат подписани официално.

Играчите са свободни агенти, като са във форма и ще бъдат използвани от старши треньора Едуард Ераносян в двубоите до Нова година. Именно Ераносян е настоял за новите попълнения, като той лично е набелязал желаните от него футболисти.

В понеделник до късни доби президентът на „черно-белите” Христо Крушарски и треньорът Едуард Ераносян са обсъждали бъдещето на клуба от парк „Лаута”. След близо 3-часова среща е била изяснена, както селекцията и лагерите, така и евентуалните играчи, от които наставникът на „смърфовете” няма да има нужда занапред. Босът и специалистът са си стиснали ръцете, като занапред Ераносян ще бъде главна фигура в Локомотив (Пд) без намеса от горните етажи.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker