бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив търси победа срещу Берое, за да се завърне пред Ботев

Днес от 16:30 часа Локомотив Пловдив гостува на Берое в мач от 16-и кръг на “А” група.

Беройци излизат за задължителна победа срещу Локомотив (Пд), след като възпитаниците на Петър Хубчев изостават на четири точки от заветното седмо място към момента. На Берое предстоят две домакинства, като след днешния мач с Локо (Пд) идната събота (9 ноември) отборът приема и Левски. Петър Хубчев няма да може да разчита на контузените Георги Костадинов и Амир Саюд, под въпрос е и централният бранител Владимир Зафиров. Всички останали футболисти са здрави.

В първия мач между двата отбора от настоящия шампионат Берое отстъпи с 1:3 в Пловдив. Очаква се пределна мобилизация, около 5000 фенове на стадиона, и след загубата от ЦСКА с 0:1 заралии да зарадват собствените си фенове.

Очаква се треньорът Петър Хубчев да заложи в трети пореден мач на един и същи състав, след като всичките му титуляри са здрави. Берое ще заложи на изпитаната си схема 4-5-1, като на вратата ще е Иван Караджов, а пред него в защита ще действат Пенев, Крумов, Иво Иванов и Борислав Стойчев. Халфовата линия ще бъде от Елиаш, Джоман, Мартинс, Георги Андонов и Давид Каядо, а атаката ще се води от Венци Христов. Заради контузии аут са защитниците Костадин Стоянов и Владимир Зафиров и халфът Георги Костадинов.

Големи проблеми преди днешния мач има и треньорът на гостите Александър Станков. Трима от футболистите, които могат да играят като централни защитници – Александър Тунчев, Пламен Крачунов и Валери Георгиев, отпадат от сметките за двубоя, първите двама са контузени, а последният е наказан. Това ще принуди специалистът да направи рокада в защитния си вал, след като буквално няма бранители. В сърцето на отбраната на пловдивчани се очаква да играят тунизийският национал Аймен Белаид и Асен Георгиев. Добрата новина е, че левият бек Диего Фераресо се завръща в състава, след като изтърпя наказанието си. В офанзивен план нещата стоят далеч по-добре за Станков. Там той може да разчита на всичко най-добро. На върха на атаката ще бъде голаджията Мартин Камбуров, а по крилата ще го подкрепят Крис Гади и Станислав Маламов. Дани Кики ще бъде зад гърба на централния нападател. Като вътрешни халфове ще оперират гръкът Илиадис и Аласан Ндайе.

“Фокус”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker