бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Локомотив скача на дубъла на Левски днес

След мъжката локомотивска победа (въпреки равенството 1:1) на Герена, Локомотив отново ще се изправи срещу Левски, този път на свой терен, в мач от първи кръг на дублиращата група U21. Ръководството на “черно-белите” ще приеме столичани на главния терен на стадион “Локомотив”, а началният час 18.00 ч. ще даде възможност на всички локомотивци да подкрепят втория тим на любимото Локо и днес.

Случаят ще даде шанс на всички локомотивци, желаещи да дадат своя принос за светлото бъдеще на новия Локомотив да се почувстват съпричасни към каузата. Дублиращият тим може да бъде подкрепен единствено от централната трибуна на стадиона, където билетите за мачовете на представителния отбор се продават срещу талон от 10 лв. Входът за утрешното домакинство на Левски за втория тим ще е срещу симвоичните 2 лв., а притежателите на абонаментни карти и юношите на клуба ще се възползват от безплатен вход. Това идва и като допълнителен стимул за закупуване на сезонни пропуски, чиято продажба тече с пълна сила в момента.

Близо 150 привърженици закупиха годишните си талони в събота, а кампанията по продажбата им се очаква да достигне пика си през настоящата седмица, предвид страхотното начало на мъжкия отбор срещу Левски и предстоящото домакинство на Славия.
Всички желаещи могат да закупят своята абонаментна карта от фен-магазина на Лаута всеки делничен ден от 11.00 до 18.00 ч. срещу цени от 100, 150 и 250 лв. съответно за сектор “Спортклуб”, централна трибуна и бизнес-ложа.

Lportala.netbaner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker