Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив продава и Диего?

Един от най-кон­вертируемите фут­болисти на плов­дивския Локомотив Диего Фераресо ня­ма да продължи ка­риерата си в Бълга­рия, научи „Мери­диан Мач”.

Вчера мениджърът на фут­болиста Джери Перейра беше в Плов­див, като разговаря с ръководството на клуба и отказа оферти на Левски и на ЦСКА. Преди това южноамериканецът бе съблазня­ван от тим от Ка­захстан, но самият той отказа съблаз­нителната заплата от 20 000 долара на месец. Мениджърът Дже­ри Перейра комен­тира пред първия футболен всекид­невник ситуацията около бразилеца.

„Таванът на Диего вече е по-висок и той няма да играе в Левски и в ЦСКА. Имаше оферта отКазахстан, но мис­ля, че футболистът е за по-високо ниво. Коко Динев засега не стопира трансфера, като догово­рът на играча изти­ча през декември месец. В близките дни може да се случи нещо интересно. Очаквайте продаж­ба на моя довере­ник в чужбина”, разкри Джери Перейра.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker