Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив приключва селекцията до месец

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков разкри, че до месец тимът ще бъде напълно готов да завърши зимната си селекция, твърди “Тема Спорт”. Специалистът държи още до края на годината тимът му да бъде напълно окомплектован за пролетта. „През декември ще попълним отбора с един или двама футболисти, за да може след Нова година да сме готови. Имаме набелязани имена. Засега няма конкретни оферти за наши играчи. Но имам индикации, че има интерес към футболисти, и това е нормално. Дали ще се разделим с някого – зависи какво предложение ще получим. Това може да се случи само при добра оферта“, каза треньорът на черно-белите. Както е известно, Левски следи изявите на Диего Фераресо и Асен Георгиев. „Вече имаме планове и за зимна подготовка. Тя ще се проведе на два етапа. Готови сме по-отрано, но нека не прибързваме. Като дойде време, ще я обявим“.
В понеделник в 18:00 часа на „Лаута“ тимът му посреща Черно море. „Имахме нужда от победата с 5:0 над Витоша за купата, за да вдигнем психологически настроението на футболистите и да се подготвим добре за Черно море. Всички знаят, че варненци са много стабилен отбор, представят се добре в първенството. Готвим се много старателно за тежък двубой. Надявам се вече с публика на стадиона (б.а. – домакинството на Левски (2:3) бе при закрити врати) да се обединим с феновете и да постигнем добър резултат. Преди това загубихме два двубоя в А група. Но не може да се очаква, че винаги ще сме на ниво. Има известни спадове. Имам претенции към нашите футболисти и играта им в мача срещу Берое (0:3) в Стара Загора. Запознал съм ги с тях, анализирахме слабостите. Надявам се срещу с Черно море те да не се повторят и с добра игра да постигнем победа“, завърши Станков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker