бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив победи Верея и вече мисли за дербито с Ботев

Локомотив Пловдив победи тима на ФК Верея като гост в Стара Загора и се класира в следващия етап на надпреварата за Купата на България.

На стадиона под “Аязмото” присъстваха около 300 зрители, от които 20 привърженици на “черно-белите”.

Срещата започна по-добре за “смърфовете”, които в първите минути потърсиха гола. В 7-ата минута Георги Вълчев можеше да открие, но в последния момент топката му бе избита.

В 13-ата минута гостите от Пловдив повеждат с автогол на Живко Желев. В следващите минути гостите продължиха да търсят гола и стигнаха до втори такъв. В 30-ата Янко Сандански стреля по страхотен начин и след рикошет в крака на футболист на Верея, тя влезе във вратата на Харуби за 2:0.

След гола Локомотив продължи да притиска съперника си. Благой Наков и Маламов имаха шанс да стигнат до класика, но не успяха да се разпишат. Така на полувремето двата отбора се разделиха при резултат 0:2.

Второто полувреме започна с три смени. Старши-треньорът на “смърфовете” Неделчо Матушев реши замени Станислав Маламов, като на негово място влезе Венелин Филипов.

Домакините пък замениха Исус Ангелов и Петър Казаков, а на тяхно място влязоха Джунейт Али и Николай Киров.

Пет минути след начото на втората част Божидар Стойчев се намеси добре и спаси добър изстрел. Малко след това Живко Желев можеше да вкара с глава, но Стойчев отново спаси.

В 67-ата Карагерен направи пробив и стреля, но вратарят на Верея изби. В 86-ата минута Айкут Янъков замени Благой Наков. В следващите минути Локомотив отстъпи и не се стигна до сериозни голови положения.

Стартовия състав на Локомотив:

Божидар Стойчев, Елиан Парино, Деян Молдованов, Ивайло Димитров, Христо Стамов, Бирсент Карагерен, Георги Вълчев, Благой Наков, Янко Сандански, Станислав Maламов, Бранимир Костадинов

Стартов състав на ФК Верея:

Ясин Ел Харуби, Цветелин Радев, Петко Ганев, Живко Желев, Джунейт Али, Константин Атанасов, Тодор Динчев, Милен Митев, Джунейт Яшар, Петър Казаков, Ангел Костов

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Да беше пуснал Малама ли или за кво?то момчето нищо че се раздава,ама някой трябва да мисли с тая глава…Много си зле ейй многоо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker