ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) U15 на 1/4 финал на Републиканското

Отборът на Локомотив до 15 години се класира за 1/4-финалите на Републиканското първенство! Възпитаниците на Даниел Димитров отстраниха Черноморец (Бургас) след инфарктен двубой на централния терен в спортен комплекс Локомотив.

“Смърфовете” показаха изключителен дух и характер днес на Лаута и надделяха с 6:3 след дузпи, като в редовното време на реванша двата тима завършиха 2:1 (общ резултат 3:3).

Срещата започна по-добре за домакините. Още в 10-та минута Локомотив стигна до дузпа. Зад топката застана Пламен Драганов, но стража на гостите уцели ъгъла и попречи на “черно-белите” да поведат в резултата. Добрата игра на “смърфовете” се материализира в 33-та минута. Антон Коспартов се възползва от грешка в защитата на “акулите”, открадна топката и я подаде на Георги Мавродиев, който бе точен за 1:0.

В 63-та минута гостите стигнаха до изравнително попадение чрез Живко Стаматов, като при 1:1 продължаваше тима на Черноморец. В малкото оставащо време до края Локомотив хвърли всички сили в атака. Секунди преди последния съдийски сигнал “черно-белите” стигнаха до ново попадение. В герой за домакините се превърна защитникът Божидар Зелямов, който се озова на точното място в точното време и реализира хладнокръвно за 2:1, пращайки двубоя към изпълнение на дузпи.

При наказателните удари Локомотив спечели с 4:2, като вратарят Петър Мильотев се изяви с две спасявания.

В сряда възпитаниците на Даниел Димитров ще научат своя противник на 1/4-финалите на Републиканското.

Източнкк: lokomotivpd.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker