Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) с два зимни лагера в Испания

Локомотив (Пд) ще проведе в Испания двата си подготвителни лагера през зимната пауза. Единият престой на черно-белите ще е в Лас Палмас, а другият – в Марбея. В момента ръководството на клуба уточнява конкретните дати. След като бъдат фиксирани всички контролни срещи на отбора, ще бъде съобщена официално и пълната програма за подготовката в Испания.

„Да, подготовката ни ще премине в чужбина, най-вероятно ще отидем в Испания. В България лагери не се предвиждат. Първо беше обявено, че шампионатът ще се поднови на 1 или 2 март, но сега стана ясно, че ще започне по-рано, може би на 22 февруари. Така че ние сме се съобразили с това. Първата тренировка след Нова година ще е на 5 януари. През другата седмица тренировки няма да има. Последното занимание на отбора ще е в неделя (15 декември)”, заяви днес треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА АЛЕКСАНДЪР СТАНКОВ ТУК

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker