Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) към феновете: БЛАГОДАРИМ ВИ!

Локомотивци,

измина една от най-магичните вечери в историята на любимия ни отбор. Пред хилядите фенове на „черно-белите“, възпитаниците на Бруно Акрапович се поздравиха с Купата на България насред София, след паметна победа над Ботев, в мач, който ще се помни за вечни времена.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, Локомотив донесе най-големия подарък за града ни. Датата 15 май отново се оказа заветна за всички локомотивци. 15 години след спечелването на титлата, Локомотив се поздрави с нов трофей в своята витрина.

Привърженици, живеещи в Пловдив, България и по всички краища на света, се стекоха на стадион „Васил Левски“, за да подкрепят Локомотив. Нито дългите разстояния, нито задръстванията по магистралата, нито каквито и да било лични ангажименти спряха разпалилите се локомотивски сърца да се стекат на националния стадион, където вечерта на 15 май туптяха в един ритъм. Преди, по време и след този паметен мач вие не спряхте да пеете песните на победата насред столицата на България.

Празненствата продължиха същата вечер на стадиона, а на следващия ден „черно-бялата“ ви вълна „заля“ улиците и центъра на вековния ни град.

Доказахме, че Локомотив е труден за спиране!
Доказахме, че Локомотив е неописуема страст!
Доказахме, че браним емблемата навсякъде!
Доказахме, че наистина съединението прави силата!
Доказахме, че Локомотив е начин на живот!

Благодарим ви, че заедно успяхме да изживеем тези безценни мигове на щастие, които ще бъдат помнени дълги години. Благодарим ви, че с вашата подкрепа, футболистите успяха да надиграят Ботев и да покажат кой е най-добрият отбор в Пловдив.

Точно тези моменти и емоции ни носят на всички ни безкрайна енергия и мотивация,
които ни дават сили да продължаваме да се борим и да мечтаем.

Заедно изписахме името на Локомотив със златни букви в историята. Ще продължаваме да го правим! Заедно можем много повече!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

“Черно-бял” герой от финала си тръгва

“Черно-бял” герой от финала си тръгва

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker