Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) задълбочава проблемите на Нефтохимик във втория си гастрол на “Лазур” през този сезон

Тази вечер (24.09) от 19:00ч. отборът на Локомотив (Пд) излиза на ст.”Лазур” в гостуването си на Нефтохимик в среща от осмия кръг на Първа лига.

Това ще е втори гастрол за Локомотив на стадиона в Бургас през този сезон след равенството в първия кръг (1:1) срещу Ботев (Пд).

Нападателят на гостите Мартин Камбуров се разписа в пет от последните шест двубоя на своя отбор.

Всички футболисти са на разположение на наставника на “черно-белите” Илиан Илиев, освен Аймен Суда, който още не е напълно възстановен от своята контузия в глезена.

Нефтохимик ще опита да спре “черната” си серия от 3 поредни загуби. В същото време обаче от “смърфовете” се надяват да се възползват от трудната ситуация при съперника и да си тръгнат с нещо от това гостуване край морето.

Новият треньор Христо Янев най вероятно ще започне с Георгиев на вратата и Велков, Ранджелович, Грънчов и Хомей в отбрана. Дюлгеров ще е в ролята на опорен халф, а пред него в центъра на терена ще действат Йорданов и Огнянов. Вълчанов и Маламов ще са двете крила, а атаката ще води Венци Христов.

Илиан Илиев ще заложи на Илко Пиргов под рамката на вратата. Иван Горанов, Георги Вълчев, Кирил Котев и Пламен Крумов ще действат в защита, докато иракчанинът Осама Рашид и македонецът Ванчо Траянов ще са двойката дефанзивни полузащитници. Димо Бакалов и Веселин Марчев по всяка вероятност ще оперират по крилата. Камбуров ще е на върха на атаката, а зад него ще действа Дани Кики.

“Смърфовете” нямат загуба в последните си 8 шампионатни срещи с бургазлии – 6 победи и 2 равенства, в които обърна общия баланс от двубоите помежду им.

Вероятни стартови състави:

Нефтохимик: Георгиев, Велков, Ранджелович, Грънчов, Хомей, Дюлгеров, Маламов, Йорданов, Огнянов, Вълчанов, Христов

Локомотив (Пд): Пиргов, Крумов, Котев, Вълчев, Горанов, Траянов, Рашид, Кики, Бакалов, Марчев, Камбуров

Главен съдия: Никола Попов

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker