бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Локомотив не показа добра игра, но взе ценни три точки от Хасково

Локомотив приема Хасково в среща от 14-ия кръг на “А” група на стадион “Локомотив” в Пловдив. Двубоят може да следите с TribunaPlovdiv.bg. Обновявайте страницата редовно, за да получавате по-бързо информация какво се случва на срещата.

В 4-та минута Локомотив откри резултата. Бирсент Карагарен бе намерен добре от Янко Сандански, Карагерен преодоля защитник на Хасково и реализира за 1:0. Въпреки гола, “черно-белите” продължиха да атакуват и създадоха редица добри положения в следващите десет минути.

lokomotiv radost golВ 13-ата минута, Атанасов проби от ляво добре, центрира към наказателното поле където защитниците на “смърфовете” бяха неподготвени и кълбото попадна в краката на Коруджиев, който стреля, но Венелин Филипов в последния момент изби топката.

Старши-треньорът на Хасково Емил Велев направи първа смяна, заради контузия на Мартин Ковачев, като на негово място влече Вълчан Чанев.

Пет след това, момчетата на Бащата направиха нова добра атака. Ванчо Траянов пусна пас към Карагерен, който със сетне сили направи добър шпагат и удари топката, която обаче бе спасена от вратаря на гостите Боян Пейков.

qnko sandanskiВ 21-ата минута, главният рефер на срещата Цветан Кръстев си навлече гнева на привържениците на домакините, след като не отсъди видна дузпа за нарушение срещу Мартин Камбуров в наказателното поле. Девет минути след това Локомотив създаде ново добро голово положение. Ванчо Траянов центрира добре от границата на наказателното полъ към Благой Наков, който стреля добре, но Боян Пейков изби в ъглов удар.

Мартин Камбуров продължи да впечатлява на терена и изведе Александър Якимов очи в очи с вратаря на гостите, втория стреля, но не успя да оцели вратата на Хасково. Три минути преди края на първото полувреме, Камбуров акробатичен бас към Наков, който се забави и топката му бе избита.

До края на първото полувреме не се стигна до по-сериозни ситуации и така двата отбора се разделиха при резултат 1:0.

След подновяването на играта, в първите минути отборът на гостите бе по-дейният на терена. До 60-ата минута, Велев извърши и трите си смени – Коруджиев излезе в замяна на Чипилов и Ангелов замени Узунов.

Христо Колев – Бащата също направи първата си смяна. Диян Молдованов получи травма и бе заменен от Христо Стамов.

В 67-ата минута, Педро Еуженио стреля страхотно от извън наказателното поле, но Господинов боксира в корнер, след, който гостите имаха притенции за дузпа.

Христо Колев потърси свежест в защитата на отбора си и замени Благой Наков с Ивайло Димитров – Шведа. В 74-ата минута Карагерен бе фаулиран на границата на наказателното поле. Камбуров застана зад кълбото и стреля, но Пейков изби в корнер.

В 81-ата минута Бирсент Карагарен напусна на мястото на Бранимир Костадинов. Хасково доигра мача с човек по-малко след втори жълт картон на Димитър Алексиев. Седем по-късно Бранимир Костадинов получи жълт картон, а гостите право да изпълнят пряк свободен удар, от който Атанасов стреля, но неточно.

До края на полувремето не се стигна до нищо по-сериозно пред двете врати и така Локомотив спечели двубоя с минималното 1:0, но взе ценни три точки, който оставиха “смърфовете” на 9-тото място с актив от 16 точки.

lokomotiv emblema za livescore

12
Господинов
17
Дяков
6
Парино
20
Молдованов
4
Филипов
23
Траянов
22
Сандански
10
Якимов
19
Наков
21
Карагарен
11
Камбуров

Haskovo livescore

22
Пейков
20
Еуженио
27
Димитров
24
Ковачев
14
Скерлев
16
Коруджиев
18
Тевия
5
Шалаев
23
Узунов
9
Атанасов
39
Алексиев

ОЧАКВАЙТЕ СНИМКИ В TRIBUNAPLOVDIV.BG!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker