бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив на прага да изпусне 100 000 евро от Световното в Русия

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович е на път да лиши клуба от солиден приход, ако продължава да упорства и държи нигериеца Стивън Езе на пейката.

Защитникът бе твърд титуляр в отбора, съставен само от играчи не напускали Черния континент, на Първенството на африканските нации, което се проведе през януари и февруари в Мароко. На турнира Нигерия игра финал, който загуби от домакините, а добрите изяви на бранителя му осигуриха повиквателна и за първия тим на „суперорлите” за контролите със Сърбия и Полша. В тях Езе бе резерва, а след като се прибра в България бе закотвен на пейката и в Локо Пд. Ако не се върне в състава на Акрапович, Стивън едва ли ще попадне в списъка на селекционера Гернот Poop, който по принцип изключително харесва 24-годишния футболист, за Мондиала в Русия.

Според правилата на ФИФА клубовете, които имат представители на световното, ще получат компенсация в размер на 3000 евро на ден, които започват да текат от началото на официалния подготвителен лагер на тима, две седмици преди шампионата до отпадането му от надпреварата. Дори Нигерия да приключи участието си в груповата фаза, това означава, че парите за Езе ще са около 100 000 евро.

В Пловдив се чудят защо възможността да се прибере тази сума се рискува, за да може в състава да са подписалият само до края на сезона Юрица Булят и Димитър Везалов, от когото трудно могат да се изкарат пари от трансфер в чужбина. При това на фона на вече отписания сезон и безсмислените мачове в Група „Б” на втората осмица.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат безплатен достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Подобни

3 Коментара

  1. Тук сте прави. И то при положение, че и двамата “титуляри” се представиха доста колебливо срещу Септември

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker