бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив излиза без звездите си срещу Бистрица

Локомотив Пд даде почивка на част от звездите си за днешния реванш срещу Витоша Бистрица от 1/8-финалите в турнира за Купата на България, който е от 13:15 часа, предава “Фокус”.

И вторият двубой между двата тима ще се проведе на Лаута, а пловдивчани на практика вече са в следващата фаза на надпреварата след разгромното 5:0 в първата среща. Привържениците на черно-белите с интерес очакват появата на терена на бившия премиер Бойко Борисов, който не игра за Бистришките тигри в предишния мач, след като не се появи в Пловдив, въпреки че фигурираше в списъка с резервите на треньора Ясин Мишауи. Днес експремиерът може и да излезе на Лаута поне като резерва, след като сам намекна за това.

Около час и половина преди срещата в Пловдив неговата партия ще организира протестен митинг срещу правителството и Борисов със сигурност ще е под тепетата. Черно-белите ще бъдат с нова защита срещу втородивизионния тим, след като от групата за мача отпаднаха титулярните бекове Йордан Тодоров и Диего Фераресо, както и централните защитници Александър Тунчев, Пламен Крачунов и Асен Георгиев.

Треньорът Александър Станков пък даде почивка на вратаря Йордан Господинов, голмайстора Мартин Камбуров и гърка Стелиос Илиадис. В групата за мача пък попадна нападателят Андрей Атанасов, който накрая е изваден от нафталина. Сред 18-те попадна и 16-годишният юноша Стоян Григоров. По всяка вероятност атаката на Локомотив ще бъде водена от Георги Стефанов, който се отчете с гол и асистенция в първия мач срещу Тигрите. По дясното крило пък ще действа Станко Йовчев, който вкара две попадения при разгрома с 5:0.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker