бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Локомотив започва преговори с Шефилд за свой футболист

Английският клуб Шефилд Уензди има интерес към юношата на Локомотив (Пловдив) Еяд Хамуд (роден 2001 година) и ще стаpтира в близките дни преговори с “черно-белия” клуб за преминаването на момчето при “кукумявките”, съобщи мениджърът Антъни Раво.

15-годишният Еяд беше на проби от 31-и юли до 6-и август, като игра три дни в турнира “Юдан къп” срещу съставите на Селтик (Шотландия) – 1:2, Акрингтън Станли – 4:2, и Антверп (Белгия) – 2:1. След това пък тренира два дни с 18-годишните момчета на Уензди.

По време на мачовете в турнира, където Еяд игра със своите връстници, той вкара 4 гола, направи 1 асистенция и спечели три дузпи, като се превърна в истинска сензация.

“Английският клуб потвърждава интереса си към младия футболист на Локомотив (Пловдив). Пробите му в Шефилд Уензди са много позитивни, а и самото му представяне показа, че той знае как да си върши работата.

“Казал съм на ръководството на Локомотив всичко това. Шефилд Уензди иска да започне преговори за привличането на момчето и на “Лаута” вече знаят. Целта на Уензди е да вземат Еяд от лятото на 2017-а година, когато той ще бъде във възраст за международен трансфер. Ако договорът бъде подписан скоро, английският клуб ще изготви и специална индивидуална програма, по която той да се подготвя и да бъде близо до нивото на английските си връстници”, каза още агентът.

В Уензди има още двама българи, а те играят в набор 2000. Това са бившите левскари Стефан Гаврилов и Преслав Боруков. Заедно с Хамуд на проби беше и плеймейкърът на Черноморец (Бургас) Стоян Николов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker