Локомотив ПловдивТопФутбол

Локомотив започва изграждането на трибуна “Спортклуб” след “Бесика”, парите и за трите трибуни са гарантирани

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) публикува важна информация за проведена среща със зам.-кмета на град Пловдив Пламен Райчев.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Скъпи Локомотивци,

Както обявихме по-рано през седмицата, вече е сформирана работна група от привърженици на отбора, част от тях специалисти в съответните области, която се ангажира да следи строителството на стадион “Локомотив”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Удовлетворени сме, че резултатите от съществуването на групата не закъсняха.

На 21.06.2021 г., се проведе среща между представителите на черно-бялата общност и заместник-кмета на община Пловдив, г-н Райчев, която бе изключително ползотворна и за двете страни.

Получихме уверение от г-н Райчев, че средствата за трите трибуни са гарантирани и ще бъдат усвоени по предназначение, съобразно сроковете, заложени в договора между общината и изпълнителя, като особено важно уточнение е, че няма краен срок за усвояване на средствата.

Стадион “Локомотив“ ще бъде въвеждан в експлоатация поетапно, трибуна по трибуна, в хода на неговото изграждане.

В отговор на нашето искане, заместник-кметът гарантира, че трибуна “Спортклуб“ ще бъде следващата, по която ще се започне работа след построяването на трибуна “Бесика“.

Обсъдихме съвместно и проблема с инфраструктурата около стадион “Локомотив”, както и липсата на достатъчно паркинги и подходи каквито са изискванията на УЕФА за типа съоръжение, и единодушно стигнахме до позицията, че това ще бъде предмет на съвместната ни работа занапред.

bet365
Дискутирахме бъдещи съвместни действия относно контрола и отчетността на изпълнението на проекта за стадион “Локомотив”, както и идеи за сътрудничество между общината и работната група.

Изказваме благодарност на г-н Райчев за отделеното време, желанието за съдействие и за предоставяне на информация. Вярваме, че тази полезна и за двете страни практика на сътрудничество ще продължи, тъй като строежът на стадион “Локомотив“ е обществено значимо събитие, което вълнува хиляди пловдивчани

https://www.tribunaplovdiv.bg/10-лв-бонус-без-депозит-от-efbet/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker