ЛокомотивФутбол

Локомотив е Вечен! Вече е на 91 години…

На 25 юли 2017г. ПФК Локомотив Пловдив навършва 91 години!

На 25 юли 1926г. на тържествено събрание в читалище “Иван Вазов” двата спортни клуба “Караджа” и “Атлетик” се обединяват под името “Спортклуб” и така започва приказката за „черно-белия“ клуб Под тепатата.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg честити рождения ден на Локомотив (Пд) и му пожешава още дълги години успешна спортна и културна дейност, с която да радва своите многобройни фенове в България и чужбина!

Ето какво написаха от клуба по този повод:

Уважаеми локомотивци, днес отборът на нашите сърца празнува. Днес отборът на Локомотив Пловдив отбелязва 91 години от своето създаване! 91 години традиция и любов!

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

На 25 юли 1926г. на тържествено обединително събрание, провело се в едно от духовните средища на Пловдив – читалище “Иван Вазов”, двата спортни клуба “Караджа” и “Атлетик” се слели в един под името “Спортклуб”. За клубни цветове се избрали червеният, черният и белият, а като официален патронен празник на новооснования клуб бил определен Петровден.

Датата 25 юли 1926г. била утвърдена като дата на основаване на Спортклуб, а впоследствие годината 1926-та щяла да бъде вписана и в неговата емблема. Съдбовна дата, която е отправна точка за редица паметни мигове за „черно-бялата“ общност. През годините Локомотив Пловдив става нарицателен с неистовата подкрепа на многобройната си и вярна публика, която не престава да поддържа клуба през годините независимо от неговите резултати.

Локомотив е историята. Помни с гордост славната история на Локомотив.

Локомотив е настоящето. Бъди горд локомотивец и носи емблемата с чест.

Локомотив е бъдещето. Защото Локомотив е вечен и ще продължи да топли сърцата на безбройните си фенове.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Ръководството на Локомотив поздравява всички привърженици и служетели в клуба по повод 91-годишнината на клуба!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЛОКОМОТИВЦИ!

Подобни

2 Коментара

  1. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЧЕРНО-БЕЛИ МАШИНИ!!!
    МНОГО ПОБЕДИ И УСПЕХИ И ПЪЛНИ СТАДИОНИ!
    АЙ ЛОКООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

  2. ЛОКОМОТИВ Е ВЕЧЕН.
    Честит рожден ден на всички черно-бели приятели по света. Нека всеки от нас живее с магията на Локо в сърцата и още дълги години сме заедно в добро и зло. Рано или късно отново ще сме на върха и тогава ще покажем отново на цяла България, че магията на Локомотив не може да се опише…тя трябва да се изживее.
    С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker