Локомотив ПловдивТопФутбол

Локомотив гледа към родния пазар, приоритет ще са българските футболисти

Локомотив Пловдив ще се насочи основно към родния пазар за нови попълнения през лятото, разбра „Тема Спорт“. Българските футболисти ще са с приоритет, категоричен е бил старши треньорът Александър Томаш в разговор с новото ръководство на клуба.

Все пак може да има и чуждестранни попълнения, но те почти сигурно винаги ще минават пробен период.

Двама играчи от Втора лига вече са попаднали в радара на смърфовете. Това са халфът на Миньор Перник Емил Ценов и нападателят на Добруджа Андриан Димитров.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

20-годишният Ценов има 31 мача, 3 гола и 3 асистенции за чуковете през сезона. Той премина в Миньор през лятото на миналата година. Юноша е на ЦСКА, като игра и в Литекс.

Андриан Димитров е на 22 години и действа като таран. Роденият в Плевен нападател има 25 срещи, 10 гола и 4 асистенции във Втора лига с екипа на добричлии. Там той премина през лятото от Спартак Плевен, а преди това бе в Лудогорец II и академията на разградчани.

tribunasofia

До края на сезона Александър Томаш ще даде шанс на всички футболисти в Локо, за да прецени на кои от тях да разчита и догодина. Има и състезатели с изтичащи договори, като той държи в състава да останат Лукас Салинас и Йосип Томашевич. Специалистът вдигна мерника на Марсел. Французинът може да поеме към изхода, както и други. След равенството с Берое (1:1) Томаш заяви, че може да си тръгнат не само състезатели, чиито контракти изтичат.
Младият наставник на черно-белите ще насочи повече усилия към селекцията едва след приключването на мачовете в плейофната група за седмото място.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker