бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив взима нападател от Италия

Локомотив Пловдив може да се подсили с български нападател от Италия. Става въпрос за 22-годишният Николай Тодоров, който играе в третодивизионния Риети.

Черно-белите започват подготовка утре с функционални изследвания. Тодоров е пред разтрогване на своя договор с клуба от Серия С. През есента нападателят записа 18 мача (859 минути), в които вкара 2 гола.

Тодоров първо ще мине кратък пробен период, преди старши треньорът Бруно Акрапович да реши дали ще го задържи. Според запознати това ще е само фиктивен ход, в който босненецът иска да види моментното състояние на футболиста, съобщава “Тема спорт”. От 2016-а до пролетта на 2018 година той рита в Шотландия.


Николай Тодоров носи екипите на Каудънбийт, Ливингстън и Куин ъф Саут. Най-силна бе пролетта на 2017-а, когато в 14 мача вкара 4 гола за Ливингстън и помогна за промоцията на тима в шотландския Чемпиъншип. Преди това е играл за английските нискоразредни Уорчестър и Хемел Хемпстед.

До момента Локомотив Пловдив има едно сигурно попълнение – крилото на Славия Момчил Цветанов. Очаква се по време на лагера в Турция на проби да дойдат още няколко чуждестранни играчи. Засега на “Лаута” няма да се разделят с никого. За част от водещите футболисти има оферти от чужбина, но те не удовлетворявали играчите и клуба.

Подобни

5 Коментара

  1. Няма лошо младо българче да дойде,но при тоя физкултурник,Меси,Неймар и Роналдо накуп да дойдат,за 2 мача ще се демотивират от играта футбол!
    ВЪН ОТ ОТБОРА БЕЗДАРНИК!!!

  2. Поредния баберик, до гуша ми дойде от това дебилно ръководство и тоя босненски физкултурник с неговите ментета.Защо ни такъв нападател от трета селска дивизия с 2 гола за 18 мача? Имаме си Ожболт, който съм сигурен, че е с 2 класи над тоя. Трябва ни разиграващ халф. Ожболт да го налагат на върха на атаката, момчето доказа, че може да вкарва, когато му се гласува доверие.Разиграващ хал на всяка цена, и то качествен, а не поредния баберик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker