бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив взема звезда на Марек и свободен агент

Локомотив почти уреди нови две попълнения. Става въпрос за играчът на Марек и звезда на тима Светослав Диков и Бранимир Костадинов, който е свободен агент, а последно игра в Черноморец.

Диков е юноша на ЦСКА и Локомотив София, но не играе в мъжкия футбол за някои от двата отбора. Дебютира при мъжете в Сливен, след това играе в Академик София, а след “студентите” се състезава и за Сливнишки герой. От 2013 е играч на Марек. През миналия сезон за тима, който спечели промоция в елита е записал 22 срещи, вкарал е 4 гола и е получил 6 жълти картона.

Бранимир Костадинов е юноша на софийските Септември и Славия, но още като малък заминава за Австрия, след като е харесан от ЛАСК Линц. След това получава предложения от Манчестър Сити, Хартс и Ланс. Но спънки с администрацията го спират за Сити, а той отказва предложението на Ланс. Така поема към Хартс, където играе за юношите на тима, а треньор за известно време при шотландците е и Ангел Червенков.

През 2009 се завръща в България и сменя доста отбори Черноморец Бургас, Черноморец Поморие, Ботев Враца, Татран Прешов, Локомотив София и отново Черноморец Бургас. Бивш юношески и младешки национал.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker