Ботев ПловдивДюшФутбол

Литекс излъга Ботев при U21

Ботев загуби с 0:1 от Литекс в мач от 4-ия кръг в първенството при U21. Двубоят се игра на естествения терен на базата на “оранжевите” в Ловеч.

Срещата бе изключително равностойна, а головите положения бяха рядкост и в играта преобладаваха единоборствата. Двубоят бе официален дебют за защитника Димитър Мичков, който се присъедини наскоро към “жълто-черните”.

Единственото попадение падна в 68-ата минута, когато футболист на домакините разстреля Филип Димитров с удар от 22 метра. Пропуски за “канарчетата” направиха Владимир Айтов, Серкан Юсеин и Наско Милев. В 72-ата минута Владимир Айтов бе ударен в главата от стража на Литекс и бе заменен принудително. В заключителните минути на срещата пловдивчани натиснаха съперника, но не успяха да материализират преимуществото си.

“Това бе мач, който не трябваше да загубим. Реалният резултат от срещата бе равният, но има и такива двубои. Във втори пореден мач навън губим, имахме своите положения, но не успяхме да ги реализираме. Имаме малко попадения от началото на сезона и поради тази причина в последните седмици наблягаме на завършващата фаза, но и днес не успяхме да се разпишем. Със сигурност сме най-младият отбор в групата на U21 и това неминуемо има своето отражение на терена.”, заяви след двубоя наставникът на “канарчетата” Петър Пенчев.

Съставът на Ботев: Филип Димитров, Никола Марин, Димитър Мичков, Радослав Терзиев, Мартин Атанасов, Валентин Томов (70` Виктор Пенчев), Серкан Юсеин, Владимир Айтов (72` Наско Милев), Емил Камберов (55` Гери Димитров), Боримир Карамфилов, Лъчезар Ангелов

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker