„А“ ОФГФутбол

Лимона с първи гол за Сокол Марково, тимът бие като гост

В дербито на 13-тия кръг на “А” областна група “Сокол” Марково победи като гост отбора на “Калояново” с 2:1. Срещата отново пропуснаха основни единици, но водени от двете си звезди Александър Александров и Тодор Тимонов, футболистите в “синьо-червено” показаха мъжка игра и си заслужиха трите точки.

На калния и мокър терен се получи един двуостър и равностоен двубой, в който преобладаваха предимно здравите единоборства. След две добри положения за гол пред вратата на “Сокол”, спасени с вещина от много добре пазещия в мача Кръстьо Добриков, дойде и момента на гостите.

Тодор Тимонов със своя първи гол за отбора, изведе “Сокол” напред в резултата. Топката бе поета на гърди на границата на наказателното поле и забита неспасяемо с десния крак в горния ляв ъгъл на вратата. До края на полувремето домакините реагираха бързо и върнаха попадението.

През втората част картината не се промени. Опасностите се редуваха и пред двете врати, но в края на мача по-съобразителни бяха играчите в “синьо-червено”. След изпълнение на корнер и неразбирателство между вратаря и защитата пред него, топката попадна в Али Кадиров, който с глава прониза мрежата на домакините за втори път. Това бе дебютен гол и за Кадиров.

В следващия кръг “Сокол” приема в Марково тима на “Металик (Сопот) от 14.30 часа.

Фейсбук страница на Сокол Марково

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker