Ботев ПловдивФутбол

Лех Познан дойде за Адам Стаховяк

Куп мениджъри се появиха край Бире­ната фабрика, като най-голям интерес предизвика скаутът на полския Лех Поз­нан, който пристигна под тепетата, за да наблюдава вратаря на „канарчетата” Адам Стаховяк, нау­чи „Меридиан Мач”.

От бившия тим на Александър Тонев имат интерес към стража, като най-ве­роятно ще го гледат и в други двубои до края на годината. На трибуните бяха още агенти от Италия, Турция и Франция. От комшиите мениджъри на Бурсаспор и Ризеспор наблюда­ваха за звездите на „канарчетата”.

Сред тях бе и Несим Нешадов.Приближени до Торино бяха в компа­нията на Милен Геор­гиев и стриктно во­деха записки. Агентът Болеслав Козакевич отговаряше за френския пазар и разпитваше за плов­дивските футболисти.Вчера играчите на Ботев Томаш Иршак и Сивард Спрокел получиха жълти картони и ще пропуснат гостуването на Сла­вия идния уикенд.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker