БотевФутбол

Легенди и общественици откриха фотоизложба „110 години Ботев“

Навръх 3-ти март бе открита фотоизложбата, посветена на 110-годишнината от основаването на Ботев (Пловдив). Малко след 10:00ч. в галерия „Капана“ (Градска Художествена Галерия) стартира церемонията по официалното откриване на юбилейната година.

Водещ на събитието бе Валери Станков, а куратор е известният пловдивски фотограф Минко Михайлов. Множество легенди на „жълто-черния“ клуб и общественици уважиха церемонията, сред които кметът по културата Пламен Панов, зам.кметът по Спорт и Младежки дейности Георги Титюков, както и депутатът Иван Петков. Сред гостите бе и треньорът на мъжкия отбор на „канарчетата“ Азрудин Валентич.
След встъпителните речи, дойде ред и на емоционалната част, при която заслужили легенди на „жълто-черния“ клуб бяха наградени с юбилейни значки изработени от ПФК Ботев Пловдив. Футболисти на пловдивския тим от различни поколения получиха уважение и аплодисменти за заслугите си към най-стария футболен клуб. Наградени бяха и семействата на нашите легенди, които ни напуснаха през годините.
Изложените фотографии проследяват процеса на израсване на Ботев през годините. Връх в снимките са непоказвани кадри от европейските мачове на „жълто-черните“ с Барселона, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен, Шамрок Роувърс и много други.

Организатори на изложбата са ПФК Ботев Пловдив и Сдружение „ПФК Ботев“ с партньорството на Община Пловдив и Градска Художесвена галерия.

Фотоизложбата, която се намира в галерия „Капана“ на адрес ул. Райко Даскалов №29, ще продължи до 15-ти март, като входът е свободен а всички фенове ще могат да им се насладят всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

Кой ще бъде господар на Пловдив? Ето отговорa на Бетано + подаръци за всички фенове

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg