Локомотив ПловдивТопФутбол

Легенда на Локо: Така не става работата! Май не се вижда светлина в тунела

Легендата на Локомотив Пд – Георги Василев – Гочо – сподели пред „Мач Телеграф“ основните проблеми на почти всички отбори в страната, довели до слабото ниво на футбола у нас.

„Като гледам другите отбори в елита на България, мисля че всички са на горе-долу едно ниво. Не виждам изявени фаворити в повечето срещи. Повечето играят посредствен футбол. Включително и Лудогорец, и Левски не показаха нещо особено в отложената среща за първенството. Локомотив изглежда с добре изграден стил на игра и това е предимство.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Не виждам и особено много класни играчи, независимо от кой отбор са. Това не е добре и не говори добре за футбола у нас. Не е голяма разликата между отборите в челото на класирането. Много отбори нямат и идея как да стигнат до вратата на противника. Така не става работата. Това важи за всички отбори в България. Колкото и да сме оптимисти май не се вижда светлина в тунела. Много се радвам, когато видя индивидуален пробив на някой играч, който да създаде напрежение пред противниковата врата, но това се случва твърде рядко“, заяви Гочо.

tribunasofia

„Локо Пд има своите силни и слаби страни. Вижда се с просто око, че играят задружно и това си личи на терена. Показват, че има добър колектив и синхрон. Въпреки това и те правят много грешки. Навремето имахме един треньор – Димитър Григоров.
Той забраняваше да се играе с топки встрани, позволяваше само в краен случай. А сега само си я подават. Няма нужната ефективност и от там липсват и повечето положения пред вратата на противника, това важи и за другите отбори, а не само за Локо. Все някой гледа да се отърве от топката, а не да поеме нужната отговорност, а за да се стига до успехите трябва да се поеме такава във всеки един момент през всичките 90 минути“, завърши легендата.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker