бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Легенда на Левски скочи на Мъри и заяви: Не знам докога феновете ще имат търпимост

Бившият футболист на Левски Петър Курдов коментира пред “Тема Спорт” представянето на “сините” в последните мачове с Локо (Пловдив), Славия и Септември (София), в които тимът не успя да стигне до победата.

Г-н Курдов, как ще коментирате играта на Левски в последните три мача, в които не успя да победи?

Ако мога да използвам думи на треньора Стоилов, той акцентира върху това, че с изявите си отборът е отключил злобата и завистта към Левски. Нещо не мога да ги разбера тези хора, които ги е хванала звездоманията. Наясно ли е той, че това е клуб, който е на много милиони души в България. Имам чувството, че действа като едноличен собственик и след споменатите вече три мача повтаря едно и също – “Трябва да работим, да работим…”

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Кой му пречи? Продукцията, която гледаме, не е такава, каквато трябва. Дава ли си сметка, че много души, които са отстрани и обичат Левски не по-малко от него и са дали една частица от себе си за този клуб, имат по-различно мнение от неговото? В последно време имам усещането, че в отбора са играли само Наско Сираков и Станимир Стоилов, други не е имало. Сега се опитват да ни замазват очите с една безвкусна гозба.

Левски няма никаква идея в нападение. И в един момент застава срещу нас Мъри, започват да му скандират името и той казва, че бил отключил злобата. А при цялата тази подкрепа от публиката отборът е на шесто място. На тази позиция може да сме и с Къци, който коси тревата на “Герена” от дълги години.

Къде виждате грешните решения в Левски?

Изгониха Здравко Димитров. С много хора съм говорил и сме коментирали, че има невероятни качества. Бил комарджия. Мисля, че в отбора и ръководството има по-големи комарджии. На Септември половината им отбор е от юноши на Левски и натриха ли му носа на треньора? Направиха го, момчетата играха като за последно. Молбата ми е да му кажете, че този отбор не е на майка му или баща му, а е на всички, които обичат Левски.

Може ли да се излезе от игровата криза?

Не искам да нападам отбора и Мъри, а им пожелавам да показват по-добри игри. Но след последните три мача той говори едно и също. Колкото вина има треньорът, толкова имат и футболистите, които не знаят къде се намират

bet365
Играеш в днешно време пред пълен стадион и да не знаеш какво да правиш. Как на “Герена” ще изпуснеш Локо Пловдив? Да не говоря за мачовете със Славия и Септември. След двубоя с последния тим светна червената лампа. Не знам докога феновете ще имат търпимост. Познавам много левскари, които са готови ръката да си отрежат за отбора, но да ходят на стадиона и да гледат безвкусица не знам. Всички условия имат. До вчера си измиваха ръцете с Ники Михайлов. Сега като го няма, кой ще бъде изкупителната жертва.

В тима има футболисти като Краев, който не знае къде се намира. Не съм виждал по-слаб играч в Левски. Да не говоря за всичките чужденци, които бяха привлечени. Виждам безвкусица, безидейност и дори безизходица в нападение. Търсело се на пожар централен нападател. Досега какво спаха, че не го намериха? Много неща мога да кажа, но в последно време съм се затишил и не искам чрез моите думи да отприщвам полемики. В момента Стоилов има пълен картбланш в Левски. Досега треньор на “Герена” не се е ползвал с такъв комфорт, а Мъри е на шесто място.

4 дни Октомврийско Колело на Късмета: Завърти и Спечели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker