бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Легенда на Левски: Не трябва да се изпада в паника, борбата за спасението на клуба продължава

Легендата на Левски Мишо Вълчев бе потърсен от „Мач Телеграф“ за коментар на случилото се на „Герена“ в четвъртък. Логично някогашният таран на „сините“ бе доста разочарован от видяното, но е на мнение, че реалността трябва да се приеме и да не се изпада в паника.

„Футболът е гадна работа, особено за треньорите. Сигурен съм, че и на Мъри в момента му е гадно. За съжаление този път шансът не ни покри. Преди седмица малтийците ги бихме накрая. В двата мача с ПАОК пък имахме щастието първите ни голови положения да влязат и двубоите да тръгнат добре, както на нас ни се искаше. Този път за съжаление не стана така“, започна анализа си за събитията Михаил Вълчев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Мисля, че Уелтън, Бари и Роналдо трябваше да се потрудят повече и да дадат повече в този мач. Разбира си и защитата в някои ситуации беше неадекватна, както и Ники Михайлов. Въпреки че особено при втория гол играчът на Хамрун още 100 пъти да я ритне от там няма да я прати между защитниците ни, които бяха около голлинията и между гредите. Но…този път стана. Очаквах да атакуваме по-масирано. Малтийците не бързаха, даже даваха вид, че бавят играта дори при 0:0. Очаквах по-дълбока преса от нашия отбор, а на моменти те ни пресираха и пречеха да разиграваме.
Явно въпреки многото предупреждения на Мъри играчите бяха сигурни, че няма как да не продължим напред. И това им изигра лоша шега. Не вярвам Стоилов да им е давал указания да играят за 0:0, но няма как играчите да не се съобразяват с резултата от първия мач и това да ги е накарало да бъдат по-предпазливи“, добави още Вълчев. Той е на мнение, че след станалото с Хамрун ще има отлив на публиката и спад не ентусиазма в нея, но той няма да е много голям и паника не трябва да има.
bet365
„За съжаление така стана, че вдигнахме летвата, прескочихме височина от два метра, а се провалихме на един метър. Жалко, че сега вместо да гледам Левски срещу Партизан, ще го гледам срещу Хебър, без изобщо да искам да обиждам тима от Пазарджик. Но това е положението – няма какво да се направи. Не трябва да се изпада в паника. Животът продължава. Сигурен съм, че много от нашите привърженици са разочаровани и няма как да няма отлив. Мисля, обаче, че той няма да бъде толкова голям.
Браво на феновете, че ги подкрепиха дори и след загубата. Аз и моето поколение навремето, ако бяхме загубили от малтийци, щяхме да си тръгнем от стадиона с наведени глави, а със сигурност щяха и да ни освиркват мощно. Хубаво е, че сега времената са други. В паника не трябва да се изпада, финансовото положение е трудно, а борбата за спасението на клуба продължава. Може да се наложи да продадем някой играч, за да закърпим положението. Ники Михайлов сбърка при двата гола и може да почнат да се дават повече шансове на Пламен Андреев. От тук нататък на Мъри и на футболистите не им остава нищо друго, освен с добри игри и победи да върнат хората, които сега след това отпадане ще се отдръпнат“, заяви още Вълчев.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker