БотевТопФутбол

Легенда на Ботев: Този отбор има потенциал за нещо повече от бронзови медали, мисля че Неделев и компания ще вземат своето срещу Берое

Една от големите легенди на Ботев Пд Атанас Пашев разкри своите очаквания от предстоящия сблъсък на „жълто-черните“ с Берое, който ще определи последния български участник в Европа.

„Показахме добра игра срещу Славия и заслужено взехме бронзовите медали. Ботев Пд направи един много добър сезон и заслужено сме пред Левски в класирането. Станимир Стоилов вдигна „сините“ след като вкара необходимата агресия и взе точните чужденци. Третата позиция в класирането ни удовлетворява. От 27 години не сме били в Топ 3, а това си е много време.
За предстоящия бараж срещу Берое, момчетата на Азрудин Валентин притежават повече класа. При старозагорци станаха много сътресения. В такъв мач, който решава кой ще играе в европейските клубни турнири, всичко се случва и не мисля, че формата има особено значение. Но в крайна сметка Ботев е в по-добра.
Мисля, че Тодор Неделев и компания ще успеят да вземат своето. Обадих му се и го поздравих след успеха над Славия. Сега трябва да се подготвят сериозно за баража. Не мисля, че двата отбора ще излязат предпазливо предвид залога. Плюс това Ботев е домакин и трябва да гони успеха от първия до последния съдийски сигнал.
Голям е залогът, но „канарчетата“ излизат за победата. Този отбор, ако успеят да го съхранят и да надградят, има шанс за нещо повече от бронзовите медали през следващата година. Ясно се вижда, че от мач на мач този тим израства. Това на кои позиции трябва да се вземат още играчи и къде има нужда от още подобрение го решава Азрудин Валентич. Всеки има различни виждания във футбола. Моята прогноза за срещата в петък е 2:0 за Ботев Пд. Мисля, че сме по-добрият отбор и заслужаваме повече победата“, заяви Пашев пред „Мач Телеграф“.

Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Без Депозит, Всеки ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg