БотевФутбол

Легенда на Ботев: Парите в Ботев ще свършат скоро, трябва да се спре източването на клуба

„Пари в Ботев има, но те може да свършат до 2-3 месеца, ако веднага не се стопира изтичане­то на средства“, аларми­ра клубната легенда Ко­стадин Костадинов. Той подаде оставка мина­лия вторник заедно с ад­министративния дирек­тор Иван Йотков и треньорите Марин Ба­калов и Костадин Видолов.

„Решението ми е реак­ция на случващото се в клуба напоследък – зая­ви Костадинов. – Не ис­кам ботевистите след 2-3 месеца, когато свър­шат парите, да ме питат защо съм мълчал. Аз съм само един админи­стратор.

Приех спокойно и уда­ра, който се стовари върху клуба покрай про­блемите на КТБ. Бях из­пълнен с оптимизъм, че ще преодолеем всички препятствия.

Но изведнъж започна­ха да се случват странни неща.“ Такива били трансфе­рите на вратаря Михаил Иванов, халфа Милен Гамаков и стопера Ро­сен Колев, за които то­гавашният щаб си нямал и идея.

„Не мога да стоя безу­частно и да гледам как се подиграват с Ботев – каза Костадинов. – Това е футболен клуб, а не цирк. Но явно някой бе решил, че Вили Вуцов трябва на всяка цена да стане треньор. На Видолов му предложиха така нещата, че да не приеме. А и не му дадоха въз­можност да продължи да работи с Бакалов. Не­говият договор като старши треньор беше прекратен на 16 юли, а този на Вили Вуцов бе от 14 юли.

В БФС ме подиграва­ха и за 3 дни брах повече срам, отколкото за 3 го­дини като администра­тор. Чудеха се и защо „Ботев“ плаща транс­ферна сума за играч, който няма депозиран договор с друг клуб. Ста­ва дума за Росен Колев, за който Монтана иска пари от Ботев.

Костадинов аларми­ра, че се съкращават местни кадри и се при­вличат хора отвън, като разходите за заплати и квартири дори надвиша­ват направените„иконо­мии“.

Той допълни: „При до­бър разчет и разумно харчене парите в Бо­тев няма да свършат за 2-3 месеца, а могат да стигнат дори за повече от година.“

Съветът на директори­те ще се събира извън­редно днес.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Govedata iskat da zavladeqt plovdivskiq botev, vidqha parite i samo ni prashtat hora.. toq palqcho vili ne e za nas be hora… Legendite ni gi nqma,trygnaha si obideni, dali syrcata si za otbora a nqkvi tuka kradci samo idvat grabqt i bqgat… Osyznaite se i da gi gonim dokato ne sa ni vzeli vsichko !!!

    1. SRAM I POZOR SI DA GOVORISH TAKA BE PLYH ! TOQ CHOVEK KALKOTO E DAL NA BOTEV TI TOLKOVA BIRA NE SI IZPIL NA MACHOVETE GNIDO ! IZOBSHTO OT NASHITE LI SI?

  2. Къде са помаците да коментират? Къде сте аграри жалки? Лесно е да плюйте отбора на Пловдив, а? Няма пара и спряхте да подкрепяте Сопотското изчадие 2010.

    1. Koй плюе бе, тъпак, не се ли виждаш, че си първия изсрал се в тема за Ботев. Олигофрен нещастен! Ходи ди учи историята и българския език и не се излагай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg