бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Легенда на Ботев: Отборът ще бъде изпратен в друго измерение ако се върне на “Колежа”

Легендата на Ботев (Пловдив) и бивш играч на ЦСКА Георги Георгиев – Гецата сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща между ЦСКА-София и „канарчетата“. Той заяви, че това ще е един от най-хубавите мачове, играни у нас в последните години.

„Очаквам срещата да бъде посетена от доста фенове. И от Пловдив ще дойде публика в подкрепа на Ботев, както и „червените“ ще бъдат подкрепени от привържениците си. Още повече, че бойкотът на Сектор Г приключи. Очаквам пълен стадион, което не е много често срещано явление в България. Дано стане хубав мач.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Рано е още ЦСКА да мисли за титлата. По принцип в този двубой „армейците“ са фаворит. Да не забравяме, че Тодор Неделев още не е на това високо ниво, на което го познаваме всички. В срещата с Локо Сф се усети неговото присъствие на терена. Но все пак това му е първи мач след травмата. Не е лесно, най-вече психологически и трябва да мине малко време, за да добие повече увереност“, започна Георгиев.
„ЦСКА не се представи на ниво през първото полувреме срещу Берое. След почивката също не започнаха силно, но след смените, които Саша Илич направи, отборът стана различен и заслужено победи с 4:1. Последните 30 минути определено бяха добри. Заиграха така, както трябва. Ботев Пд имаха някои положения срещу Локо Сф, но не успяха да победят. Едно е да играеш с Локо Сф на „Коматево“, а съвсем различно с ЦСКА на „Армията“. Предполагам, че „канарчетата“ ще дадат всичко от себе си. Усещам, че и двата тима ще се хвърлят и ще направят силен мач. А това е най-важно“, продължи той.
„ЦСКА успяха да над градят, за Ботев не съм сигурен. Има млади момчета, които се ги налагат в Ботев, но тепърва им трябва време да се развиват. Ще бъде хубав двубой, дори мога да гарантирам, че ще е сред най-добрите в последните няколко години. И заради старото съперничество, и заради феновете. Времето също ще бъде хубаво. Всички се надяваме ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец, но това се случва вече от 12 години. Последните 30 минути в Стара Загора дадоха надежда, че това може да се случи. С правилна работа може да се стигне до титлата.
bet365
Аз мисля, че трябва да се гласува безрезервно доверие на Илич, а не да се сменят постоянно. Ботев трудно можем да предположим къде ще завърши годината. Надявам се да са в златната среда, седмото място е на десет точки, а това не е никак малка разлика. Дано скоро е готов „Колежа“, защото ако Ботев се върне на него ще бъде изпратен в друго измерение“, заяви Гецата.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker