БотевТопФутбол

Легенда на Ботев: Дори и Митко Илиев да беше вкарал дузпата, щяхме да ги обърнем

Легендата на Ботев (Пд) – Атанас Пашев – сподели емоциите си след победата над градския съперник Локомотив.

„Спокойно мога да кажа, че по-добрият отбор победи. Ботев беше отборът, който повече търсеше победата и мисля, че я заслужаваше. Действията на Локомотив в нападение бяха ялови. Стори ми се, че играха повече за равенството.
Димитър Илиев би слабо дузпата, но трябва да отбележим и реакцията на Георги Аргилашки, който хвана ъгъла. Но дори и да бяха вкарали дузпата, имаше още много време до края на срещата и пак можехме да ги обърнем.
Много пъти се е случвало един отбор да поведе в дадена среща и после да стане обрат в мача. Имаше време и всичко можеше да се случи“, започна Пашев пред „Мач Телеграф“.
„Локомотив не заслужаваше победата. В предни позиции не знаеха как да стигнат до вратата. Допуснаха няколко грешки отзад и съответно играчите на Ботев се възползваха по най-добрия начин. Тактически отборът на Азрудин Валентич стоеше по-добре на терена.
Мога да отлича един прекрасен Тодор Неделев. Наистина направи много добър мач. В такива срещи се вкарва допълнително напрежение. Важна победа и за феновете, и за футболистите и ценни три точки. Ние сме отбор за Топ 3 в първенството. Трябва да продължават с победите и ще се радвам, ако Ботев е в тройката в края на сезона. Трябва да отбележим, че и Черно море, и Левски се вдигнаха, а с тях ще бъде борбата. Дано ние сме в Топ 3″, сподели Пашев.
„Това, което мога да кажа е, че се инвестира много в клуба. В школата се направи втори отбор. За всички е по-добре да има такъв. Така Валентич има възможност да наблюдава играчите. В Ботев има много големи таланти, които трябва да се развиват“, завърши той.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg