бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Легенда на Ботев: Дори и Митко Илиев да беше вкарал дузпата, щяхме да ги обърнем

Легендата на Ботев (Пд) – Атанас Пашев – сподели емоциите си след победата над градския съперник Локомотив.

„Спокойно мога да кажа, че по-добрият отбор победи. Ботев беше отборът, който повече търсеше победата и мисля, че я заслужаваше. Действията на Локомотив в нападение бяха ялови. Стори ми се, че играха повече за равенството.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Димитър Илиев би слабо дузпата, но трябва да отбележим и реакцията на Георги Аргилашки, който хвана ъгъла. Но дори и да бяха вкарали дузпата, имаше още много време до края на срещата и пак можехме да ги обърнем.
Много пъти се е случвало един отбор да поведе в дадена среща и после да стане обрат в мача. Имаше време и всичко можеше да се случи“, започна Пашев пред „Мач Телеграф“.
„Локомотив не заслужаваше победата. В предни позиции не знаеха как да стигнат до вратата. Допуснаха няколко грешки отзад и съответно играчите на Ботев се възползваха по най-добрия начин. Тактически отборът на Азрудин Валентич стоеше по-добре на терена.
bet365
Мога да отлича един прекрасен Тодор Неделев. Наистина направи много добър мач. В такива срещи се вкарва допълнително напрежение. Важна победа и за феновете, и за футболистите и ценни три точки. Ние сме отбор за Топ 3 в първенството. Трябва да продължават с победите и ще се радвам, ако Ботев е в тройката в края на сезона. Трябва да отбележим, че и Черно море, и Левски се вдигнаха, а с тях ще бъде борбата. Дано ние сме в Топ 3″, сподели Пашев.
„Това, което мога да кажа е, че се инвестира много в клуба. В школата се направи втори отбор. За всички е по-добре да има такъв. Така Валентич има възможност да наблюдава играчите. В Ботев има много големи таланти, които трябва да се развиват“, завърши той.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker