НационалиФутбол

Легендарен шеф за протеста: Потресаващи кадри! Това са дрогирани наркомани, а не фенове

Легендарният футболен шеф Христо Порточанов говори след отварянето на “Залата на славата” на Христо Стоичков. Той заяви, че отдавна е трябвало да бъде отворен такъв музей заради историята на Камата. Той говори и по състоялите се протести вчера, като заяви, че ако са такива феновете в България, то ние сме приключили като държава.

profittips-the best football tips

“Важното е, че нещата се събраха на едно място, за да са заедно. Доста закъсня, за да отвори такава зала”.

След това той говори и за събитията от вчера:

“Грозно, много грозно. Ако това са фенове, значи ние сме приключили като държава. Ние все започваме нова ера и все не я започваме. Доволен съм, че момчетата играха добре. Ще видим сега със Сърбия.

profittips-the best football tips

Не виждам защо. Държавата започва да се меси там, където не и е работата. Държавата трябва да помага, а не да разследва. Виждам такава намеса от нейна страна. С действията, които предприемат, какво е това?

profittips-the best football tips

Потресаващи са кадрите, това са едни дрогирани наркомани. Как с паветата, с факли ще бият полицаи. Коя нормална държава допуска да се бият полицаи?! Не слагам всички под общ знаменател, само тези, които участваха в тази вандалщина. Тези, които правеха щуротиите, не бяха фенове”, заяви Порточанов.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker