бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Левски се насочва към бранител на Ботев

Левски проявява сериозен интерес към защитника на Ботев (Пловдив) Цветомир Панов. Догворът на национала с “канарчетата” изтича в края на сезона, а към този момент той все още не го е подновил.

“Сините” нямат намерение да плащат трансферна сума за десния бек и искат да го вземат без пари, след като контрактът му изтече, пише “Меридиан мач”.

Бранителят води разговори с настоящия си клуб в момента, но ако не подпише ново споразумение до началото на годината, столичани ще могат да говорят директно с играча.

Левски е оправил оферта и към друг десен защитник – шведът Антон Тинерхолм, който продължава да се бави с отговор дали е склонен да приеме предложените му условия и да продължи кариерата си на “Герена”.

Столичани търсят нови крайни защитници, тъй като треньорът Делио Роси не е особено доволен от Иван Горанов, а той и Милош Цветкович нямат сериозна алтернатива в състава.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker