Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Левски подписва с генерален спонсор, излиза с лого на фланелките още след паузата

Левски ще има генерален спонсор до сблъсъка със Славия от 9-ия кръг на Първа лига. Столичното дерби трябва да се състои в периода 16 -19 октомври (петък – понеделник), като предстои СТК към БФС да насрочи датата и часа.

Дотогава сините ще сключат контракт с бъдещия си най-голям спомоществувател. Той ще бъде за срок от 1.5 години, твърди „Тема Спорт“ и ще бъде с букмейкърската компания „Ефбет“. Двете страни си партнираха и преди клубът да стане собственост на Васил Божков. Още през февруари от тази компания предложиха да „влагат по 8.5 милиона лева с ДДС на година, но в случай че има промяна на собствеността на клуба и последният има нужда от нов генерален спонcop“.

tribunasofia

Оттогава изтече доста вода, а мажоритарният пакет с акции не е на името на дясната ръка на Васил Божков – Георги Тодоров, а на легендата на Левски Наско Сираков. Сумата, която ще постъпва в касата на сините обаче ще е по-малка от тази, за която от букмейкърската къща бяха съобщили.

Тогава те отправиха намерението си с официално писмо до клуба, като офертата им дори бе разгледана от тогавашния управителен съвет.

Преди дни членът на Надзорния съвет на сините Константин Папазов анонсира, че клубът ще има генерален спонсор до края на октомври.

bet365
Той допълни, че ще бъде сключен контракт и с друга компания, която ще вкара свежи средства в Левски. В момента пък върви кампания с членски карти, приходите от която вече надхвърлиха половин милион лева.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker